Редактор: e-mail: Кадър: БТВПрезидентът на PR компания, работила по кампанията на Доналд

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПрезидентът на PR компания, работила по кампанията на Доналд
Коментари Харесай

Българин от щаба на Тръмп за атаката в Капитолия: Професионален театър

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Президентът на PR компания, работила по акцията на Доналд Тръмп - Пламен Кръстев, е бил през вчерашния ден в Капитолия, когато станаха размириците, приключили с четири жертви.

" Професионален спектакъл, който бе показан на световния свят от телевизионните канали. Тръмп бе надигран по всичките правила от неговата проведена и професионална провокация, която провали опитите му да извади на показ истината за фалшифицираните избори ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.
" Това е състезание сред две партии. Привържениците на Тръмп желаеха да кажат истината за всички фалшификации, които се направиха. Обстановката беше доста добре проведена. Всички протестиращи бяха в доста положително въодушевление. Тук има провокация на самата организация " Антифа ", която беше преоблечена и беше показана " като част от републиканската партия Това е неприемливо ", изясни Кръстев.
" Селско въстание, което беше наречено провален опит за прелом. Вашингтон за няколко часа замязя на Киев през 2011 година и България през 2013 година ", разяснява още индивидът от щаба на Тръмп.
" На изборите на масата бяха сложени нереални числа. В описите бяха включени имена на умряли хора. Всичко е корумпирано. Глобалистите изиграха огромна роля в краха, който претърпя Тръмп. Видяхме подобен цирк, какъвто не беше виждан. Преживяхме едно селско въстание, при което Тръмп прикани участниците да се приберат по домовете си ", съобщи Кръстев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР